Friday, September 27, 2013

Our 4th Anniversary dinner H&S (21.9.2013)

Howdy uolssss!!!Alhamdulillah bertemu lagi kita dalam entry yang jarang2 nak terhupdate nie...hehe..sorry yea blog pun dah terabai sudha sebab bz ngan kerja,life schedule & kekangan waktu.

Newayzz, last Saturday, September. 21st Chu & hubster dinner kat Bla Bla Bla Restaurant , 
romantic environment & food tastes great..love it!! Thanks sayang belanja makan & best wishes to you, hubster 

Happy anniversary!! May our love last forever till Jannah. Insya Allah...



Baby Kailan with Oyster Sauce

Soft Shell Crab

Butter Prawn With Cereal

Makan Tyme

Kenyang & Alhamdulillah for the food..Thumbs Up!!yummie!!

Tuesday, August 13, 2013

SHR dari H&S

Maseh belum terlambat lagi kalau Chu nak ucapkan 

Selamat Hari Raya, Aidilfitri.
Maaf Zahir & Batin

Blog lama dah terabai sebab kesibukan di luar kawalan..haha...sorry sangat, neway nak inform kat korang yang chu skrang nie dah focus ngan bznes wedding candy booth & photobooth, badge & freelance design lain chu belum dapat lagi nak handle sebab priority ngan kerja hakiki di office as gov servant..InsyaAllah sekiranya ada keluangan slowly chu akan hupdate entry untuk tatapan BBD Readers.

TQVM for Ur support!!


Paper Props Raya

Sunday, May 26, 2013

JUST CANDY & CRAFT (tasty treats sweeten your day)

JUST CANDY & CRAFT 
(tasty treats sweeten your day)

Interested in our services? Find us on FACEBOOK

Foto-foto Kenangan Perkahwinan H&S (30-31.3.13)

Let's Celebrate L.O.V.E & DIY 
photographed by Wandy Saeit & Mohd Khairulsalam Shah Khalik Scene & Co. 
editted by Chu Majorflava

 
hehe..akan bersambung dengan foto Post Wedding nanti...sebab masa photoshoot hari tue hujan lebat, xda outdoors uols, so indoor jer la. Enjoy the photoshoot session cuma xtremely exhausted sebab sendiri yang banyak setting & DIY. Boleh jadi brideszilla masa tue, tapi memori yang sangat x dapat dilupakan. Thankfull & i am so lucky sebab family, lsf, friends & office collegue juga banyak membantu..muahhhhhhh....LOVE uols!!

Friday, April 12, 2013

Harlem Shake wif Chu Majorflava & Hamini Madini



"Grow Old Along With Me!! The Best Is Yet To Be!!"

H&S 2013


Yuna - Live Your Life



SALAM JUMAAT & HAPPY WEEKEND UOLS!!

xoxo,
Chu Majorflava

Thursday, April 11, 2013

KEEK!!


My KEEK!Follow me!!