Monday, November 1, 2010

1st Anniversary ringᵔ.ᵔgift ring..

Hi y'all!!!Salam ISNIN..di bulan baru 1hb November 2010.Pejam celik cepat jer masa berlalu pergi.Umur pun semakin tuwo,financial belum stabil lagi.Agak tension gak nak buat terbaik dalam hidup nie.InsyaAllah biar lambat asal selamat, usaha masih belum lagi nampak hasilnya.Tapi PMA(Positive Mental Atitude) jer kan,ketentuan & rezeki itu dari Allah Taala.Semoga diberkati perjalanan hidup, diberi kesihatan yang baik & dimurahkan rezeki.Aminn...

Disebabkan aku Newbie Blogger maseh byk lagi Chu nak belajar.InsyaAllah aku polish ckit bahasa aku nie.Hehe..agak kurengg sikitkan. Btw thanks y'all sudi nak baca blog Chu yang x seberapa nie,highly appreciate kalian!!!muacksss...;-*

Nak share dgn korang gak foto 1st Anniversary gift aku untuk Minie.Auuuwww...aku lak jadi mat romeo kan..wakaka..takper,dunia sudah berubah & moden tak salah kan kalo kita lak yang bagi ring kat orang yang tersayang..


Couple ring nie aku beli kat parkson, survey sorang2 kat shopping mall nak buat suprise ler konon nyer.Romantica de amor plak malam tue aku kasi gift nie kat Minie.Dia plak senyum 3ple chin..adoiyai.Sekarang nie Minie dah naik berat badan.Mengandung kot..lucu plak aku tengok dia kalo makan.Selera mengalahkan orang mengidam...(Syg sikda mek nganok ktk gemuk..haha..)HEART U syg.;-*

"Semoga apa yang direncanakan kita dua akan jadi kenyataan.B happy, b true & b honest to each other & ure my favourite boyfriend..love strong"  

Jiwang Mode On..;-p
  
Korang rasa aku nak kasi nama apa yea untuk dolly aku nie,dolly nie SIL,CICI(patung ZIE) k..ekeke...

12 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

happy anniversary dear..=)

CHU MAJORFLAVA said...

THX GORGEOUS..EHE!!!;-D

mummysyafie said...

minie tgh bahagian nektok chu..yalah selera nya semakin menjadi ya. :)

CHU MAJORFLAVA said...

yang peliknya tewk kak..mek kin kurus.gney ya..hehe..lv ur blog sis.mek silent readers ktk b4 tok.huhu..

eLLy said...

wakakakaka patung oun ade pertalian ;) hapy 1st annv

CHU MAJORFLAVA said...

thx sis!!=D..suka2 jer kak.

Softtouch [Hanim] said...

hepy anniversary chu..sy doakan hubungan chu n mine akan kekal hingga ke akhir hayat...

Softtouch [Hanim] said...

lupe nk ckp..bg lah patung tu nama chumie..chu+minie..dkt2 ngan nama cici..

CHU MAJORFLAVA said...

thx hanim, aminn..mudahan.May Allah bless u & ur family dear.

CHU MAJORFLAVA said...

cucu@caca..ok tak?chumie cam jajan plak..ekeke..thx dear.ada gak terpkr nama tue.boleh dipertimbangkan.=D

Redbloodsnow said...

KACAK RING YA CHU. KDK WHITE GOLD PUN DESIGN :)

CHU MAJORFLAVA said...

yala tewk kdk white gold nak dear..hehe..ngu next year mok white gold dr minie..=p