Tuesday, October 26, 2010

THE BLACK BOW (My BLACK & WHITE portfolio) (¬‿¬)v

Salam Selasa Semua (SSS)!!!Nak tengok tak portfolio aku..simple sajork.Album gambor nie MINIE yang beli buat aku untuk letak sample2 artwork untuk dijadikan portfolio aku.Tak yah ler nak jumpa client borak2 kosong tapi takdo pulak hasil..berderet2 jer explaination 350 pth perkataan nak yakinkan orang tapi takdo bukti artwork ko,confirm org pun tak berani nak deal dgn aku kan. Pastue nak gi interbiu pun sonang!!!!Gov2 amik lha CHU kerja,semangat kobar-kobar nak g interbiu nie..ehe..\m/


"THE BLACK BOW nama diberi, untuk aku mencari rezeki, gov bila nak interbiu lagi, gv up jgn sekali" SEMANGAT!!ok tak aku buat pantun 4 kerat...spontan jer tue.2 second hentam cromo nyer pantun..wakaka...


THE BLACK BOW, korang dpt tengok lha dari job/projek namecard,letterhead,flyers,banner,bunting,invitation card,wedding card & etc yang aku dah buat selama 6 tahun aku berkecimpung dlm dunia grafik..adeh!!bukan senang nak idup jd GD byk gak dugaannya..mcm2 ado..insyaALLAH selagi ada minat,sabar,tenaga & usaha aku teruskan gak bidang nie.Maju ke depan pantang berundur!!!aminnnn....


" The ART of GRAPHIC DESIGN " xoxo THE BLACK BOW

5 comments:

eLLy said...

good luck dik .. semoga bila dah ade Blog nie idea akan makin bertambah tambah ;)

CHU MAJORFLAVA said...

kak elly: syg kat akak tau...suka sangat!!!TQ 4 ur support.muahh!!!!

Redbloodsnow said...

suka mek diat black bow font album tak ya chu. raget li jak. KU KEJELESANNNNNNNN. curi otak ko lak yang, bok tauk...hahaha

CHU MAJORFLAVA said...

haha..curi otak sikpat..idea ok darl!!;-p

PutRee SeJiNjaNg said...

babbe..lak mek nak suruh ktk dsign namecard untuk business kmk k...hehhehe..