Tuesday, October 19, 2010

Budget Murah untuk berFESYEN...??

Hari nie aku nak share dgn korang berkenaan dengan budget Chu untuk shopping & berfesyen.Slalunya aku shopping tak lha selalu sgt,kalo ada xtra duit belanje tue dpt jugak aku shopping.Girls sememangnya x dpt dipisahkan dgn bershopping cam therapy jugak lha kan untuk release tension/stress.Plus bagi aku kira umpama REWARD untuk ko sendiri lha after wat kerja 247 x henti,dengan kata lain workaholic lha,cam alien tak cukup tido kan..hihi...so ko shopping beg ker,baju ker dll.So ini lha my fav stuff & WAJIB ko aku suka BLACK,GREY & WHITE..hehe..cam ZIE jugak lha kan,RED & BLACK.
handbag,purse & flat pump shoes
Hehe ini lha favourite stuff aku, yang slalu gak aku pakai ke hulur ke hilir...kalo nak beli brg mahal, kekadang tue boleh lha kan. Tapi ko terpaksa gak ikut kemampuan ko jugak kalo nak berfesyen...hehe..barang-barang nie ko just imagine jer yang ko pakai tue brg branded..hihi..


Haha..ok tak?Btw handbag yang aku beli tue cuma RM29.90 & pump shoes tue RM30. Purse tue korang gerenti tau kan dr blog ZIE,MINIE yang hadiahkan untuk 1st Anniversarry kita org.auwww...so sweet syg...love it!GUESS tau..aku nie agak kedekut sikit nak beli barang aku sendiri kalau dah cecah ratus tue.kalo nak kasi gift kat org mampu lha pulak..hoho..asal ikhlas ko noks & tak bebankan diri sendiri untuk berbelanja...;-D

6 comments:

Redbloodsnow said...

HAAA...TOL YG YUNK. BERSHOPPING IKUT KEMAMPUAN NK OW. JGN IKUT BRANDED GILAK. UJUNG² POKAI MUN JD GILA BRANDED OWH..HEE HEE.

Monalea said...

shoping ikut kemampuan kita chu.mun dah terlebih yalah jadi biar papa asal bergaya.

CHU MAJORFLAVA said...

zie: mun da xtra duit lebeh apa salah zie,sal pandey2 magi duit jak.mun mek gaji besar mauk juak li..haha..tuhan tauk kita boros ya diberik kerja gaji kecik..gik sa mek nak.;-p

mona: dear..hihi..yala tewk.mek prefer brg murah tapi kck..nektok biar murah sal bergaya..

Monalea said...

biar mural sal bergaya ok....kamek pun gia bah...

eLLy said...

Klu kita pandai pilih.. pakai ape pun cantik kan kan kan

CHU MAJORFLAVA said...

tue lha sis,kekadang tue memberontak gak jiwa nak brg branded..haha..thx sis sudi komen blog chu.adoi susah gak buat blog nie sis..ekeke..