Monday, October 25, 2010

❤ Coklat CADBURY ❤ CHERRY!!!

Yerrrr...hati manyak munga untuk entry hari ini!!!Salam korang, Happy Monday BLUES(HMB!!) untuk semua. Last Saturday Chu x sehat & terlantar di rumah,jadi aku tak g kerja lha..sakitsss nak rest kot.

Dalam waktu petang camtue, MINIE pun dtg bawak REMEDY untuk cure sakitss aku...Haaa~~


Wah!!Sokka!!!!ME LOIKE thx syg....hihi....terus baik plak sakitss aku tue..haha..but xceli favvy choc aku Cadbury BLACK FOREST,tapi yang nie boleh gak kan.Asalkan takder kekacang & walnut.Confirm jerawat lak pas tue..ada org cakap itu mitos jer..ye ker????? Cinta Coklat & Cherry (MINIE)------->"MY REMEDY" & "MY FAVVY"

6 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka coklat gak..tp suka yg ade kcg2 nie...

CHU MAJORFLAVA said...

hanim: kacang tue x dpt gak chu nak nelan,gatal jugak tekak dibuat nyer..addict sangat nak makan coklat.adoi;-p

eLLy said...

akak pun suka coklat! coklat!! coklat!!! .. tak kisah la ade kacang ke ape ke .. aiman tak kisah ;p

CHU MAJORFLAVA said...

kak elly: hihi..lucu lha akak. tp chu x dpt byk makan coklat nanti migrain lak jadi nyer.

Redbloodsnow said...

nsb bait mek x suka hocs glk. mun x nak n\kan gulpp gulpp mek diat..hee heee

CHU MAJORFLAVA said...

haha..nak kecik ya oon pun nak besar ya mek sorang.minie slalu meli nak free cgek ya.tp minie nga mek mam nya lu mintak juak..haha..tegok nya madah nga mek mam.