Tuesday, October 26, 2010

From H to T in BLACK!!!!❀◕ ‿ ◕❀

BLACK tight pants, shawl, cardigan, shoes, handbag, accessories & etc..ekeke..Korang memang bijak,credits 4 u guyz sememangnya aku peminat HITAM yang jahat..from head to toe ko aku suka sangat fashion in black nie, cam mysterious jer.Kalo korang tengok kat wardrobe aku ko takde lha tengok color len melainkan hitam, kelabu & putih.Adoi,heran gak aku noks.Tue sebab kot badan aku semakin kurus + thinspo + super skinny = cekeding..hmmmm...(╥﹏╥)








Super Cute & Chantek!!Kalo korang jumpa aku, korang pun tengok byk kali aku berpakaian color camnie.

Nak tahu x 2 celebrity fashion icon aku...(❤‿❤)v...semestinya...







Yuppie,yowie!!!Aku adore sangat kat Nicole Richie & Kim Kardashian!!!!So inspiring & cool jer kan.Bagi aku biar nampak cantik pemakaian asalkan x seksi, bijak bergaya & peka dengan perkembangan fesyen itu harus ada setiap orang.WAJIB gak kita pandai jaga diri & pergaulan.

Dan yang paling penting ☻HITAM itu menawwwannnnnn☻!!! ehe..

6 comments:

eLLy said...

yeszaaa hitam itu menawan ;)

akak pun minat Kim Kardashian selalu tengok kat astro dia punye realiti show (life)

CHU MAJORFLAVA said...

wah!!!kelassss akak..me loike.chu pun suka gak family reality show keeping up with kardashian..best gler!!!mata pun x berkelip nengok show nie..hihi

Hitam itu ------> kurus..adoi..;-p

Redbloodsnow said...

itam itu HOT! hehehe...mek suka yg pic no. 2...stylooooooo.

Softtouch [Hanim] said...

hitam mmg menawan..sgt sesuai ngan sy yg konon2 nk efek kurus nie..

CHU MAJORFLAVA said...

style ow..huhu..mun mek gemuk kck juak k baju gya..adoi sik lelah k 2 layer baju..;-(

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..menawan & mengawan..adoi;-p..yuppie dear hitam dpt soh badan nampak cam model kan..hihi..