Monday, October 25, 2010

Idea untuk Kad T_N_N_?????hihi...

Haaa~~~fill in the blank k..ceaaaa...aku pun tak terlepas gak nak buat DIY card for my engagement next year insyaALLAH cam ZIE & TILLA gak kan.Memandangkan banyak lagi masa nak prepare untuk card tue..Chu gi lah terjah blog2 omputih & search lam google kot2 ada berkenan di hati.

B&W fav color aku semestinya menjadi tema untuk card aku tue & POP UP card WAJIB ko.Memang susah nak buat tapi aku try & dapat gak aku simpan untuk portfolio aku kan..hihi..


Aku pun tak berapa sure dapat ker aku buat?hehe...foto nie sekadar idea sajork...hmmm..mayb kalo nak simple camnie kot~






Black Bow tue harus ado ok...gaya camnie. Apa lak IDEA korang yea???


8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

chu zie n tilla mmg kreatif n sgt rajin buat DIY nie..sy kan chu tgn xberseni n kreatip. Tak reti buat semua2 nie..

gud lucklah chu yer utk buat kad tu..mesti chu boleh buatlah..chu kan kreatip..

CHU MAJORFLAVA said...

tq dear!!!hihi..memang tabik spring kat zie & tilla.tue ler chu pun berkobar2 nak buat gak..try lha buat hanim,mana tau bakat terpendam.dpt gak buat bisnes..;-D

eLLy said...

soly tak dapat nak tolong coz akak nie memang tak kretif ..

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..takper kak,dpt upah org kreatif jer yang buatkan..sonang sajork..

Redbloodsnow said...

haaa..polahh chu. tp yg pop out ya susah maok polah n makan masa n cost a lot juak...tp mun nk polah below 100 pcs..ok juak ya yunk.

better start nektok polah nk ow. lak tak sama² bercarik ka barang ka apa. pat contribution byk gik ideas...hehehe.


P/s
-->> nyesal mek x polah
kad tunang riya...huhu

CHU MAJORFLAVA said...

hehe yalah tewk..mek nang nak molah under 100 ya mek berani nak molah zie..auk ew..mek on jak.yeay!!

PutRee SeJiNjaNg said...

kacak yunk..mek sokong aih...kita lebih puas ati mun molah kad dikpun nak owh..=)

Bah jom kita business sama jom..=)

CHU MAJORFLAVA said...

bah..mek ON jak mun hal bznes tok.kedong mek ada brg2 hantaran sikit.mbak zie juh!!