Wednesday, October 27, 2010

My Fav Reality TV Show ◤(¬‿¬)◥

Chu seorang yang homely type, jarang gak nak kuar rumah kalo xda plan.Kalo weekend(Ahad sajork,kesian;-() xda freelance job aku lebih suka dok rumah tengok tv.Aku lebeh suka tengok reality show compare to drama.Confirm ko tak terlayan sebab mata aku focus sangat kat tv,berkelip pun idak ew.Focus maa!!haha~~(vol tahap max)


1st & Top list favvy aku Keeping Up with Kardashians, colourful blended family,Bruce jenner(Step-father),Kimmy,Khloe,Kourtney,Kris Jenner(Hottie granny),Kendall & Kylie..tapi jgn lak ko amik benda negatif,tak baik ko noks..wild gak kekadang.Ko amik moral values yang baik dlm citer nie, cam family nie aku tengok owez support 1 another eventhou byk gak masalah yang melanda.Dalam nie aku suka kat kim & kourtney, gorgeous & stylo!!!


Haa~ yang nie plak Giulliana & Bills, best giler babe.Giulliana Rancic nie host E!News & Bill Rancic (The Apprentice) Pasangan yang IDEAL & sweet banget.Jeless lak aku..huhu.Korang dpt tengok lha kan life suami isteri & career pasangan nie.Aku sempat gak visualize & imagine couple nie cam aku & MINIE..haha..ada hati..bluerk;-p


Last sekali KIMORA,Life in the Fab Lane. Business woman yang berjaya & ada clothing line sendiri ,KLS Collection cam kardashians sister gak,DASH boutique. Business woman, runaway model & seorang ibu kepada adorable daughter Ming & Aoki. Unik & beauty appearance, campuran korean/japanese/African-America.

3 Reality Show nie aku mesti tengok tyme weekend.Kalo ada marathon tue rela aku berkasam ko noks...nak jimat air..wakaka..

9 comments:

eLLy said...

no 1 & no 3 tu akak memang rajin tengok. tapi yg bill tu jarang2 dapat tenogk.. opss tak lupa jugak American next top model ;)

Monalea said...

salam chu.sama mcm kamek.kamek suka nangga KIMORA...n Giuliana n Bill.Sik pernah miss chu.sigek gik..America's next top model. suka nangga TYRA BANKS

CHU MAJORFLAVA said...

wah!ANTM pun chu suka gak..mayb dah byk season dats y chu dah boring nak tengok lagi.

yah!sama lah kita..nang best.;-D

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka tgk yg no 1 n 3..paling suka KLS tu..suka sgt tgk...sy ni xde apa2 buat mmg nk sgt tgk concentrate tapi sbb ada anak kan mcm tercuri2lah tgk..tp mmg best cite ni..

CHU MAJORFLAVA said...

hanim: takpe ada ulangan.tak best kalo x concentrate kan..hihi

Redbloodsnow said...

pssttt..yg kim kardashian ya, was my fav tv show wak aih. suka ngan cdak ngegeh². n mek suka wak ngan show kourtney n khloe takes miami..hehe.

CHU MAJORFLAVA said...

auk..sidak nang ngegeh.tp mek suka.ekeke..

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehhe...sama kita dear..mek suka juak aih..=)

CHU MAJORFLAVA said...

me 3 dear!!