Friday, October 29, 2010

The POLAROID is Back!

Konnichiwa!!!Haa~~Salam Jumaat!!Samekom semua..Kelmarin aku dpt sms dr cuzzie aku nak soh masuk audition raja lawak sabtu nie.wakaka..ada bakat ker aku?? Before nie ada gak yang ckp aku nie cam nabil,jehan & wan maimunah.Aku tak ler lawak sangat, tp sengal sikit ada ler,tue sebab bapak@ah(pangilan untuk bahasa melanau) aku panggil aku Chu,"cute & lucu". Ew...jauh lak menyimpang.;-p

Dalam sedutan video clip lagu Airplanes - B.O.B. feat. Hayley Williams Paramore korang pernah tak tengok polaroid nie. Untuk entry hari nie aku nak cite ler polaroid camera aku."POLAROID FUJIFILM MINI INSTAX". Aku suka kat camera nie coz ko dpt instant photo x yah g develop..huhu..


Masa tue CHU beli dengan harga RM270. Ada gak color lain ~


 Tapi kalo plain color dlm RM300+ kot..☺


Rugged kan!!!(∩▂∩)


Nie plak instax mini film ..Harga RM30 sekotak.Ada 10 keping semuanya.

For more details & enquiries ko g lha terjah blog nie:
http://lomohunterkuching.blogspot.com/ 

9 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

hhhe best eh..intrested kmk..nak holga ya kmk make sekali jak aih..then sik pake gik...=)

eYe oF aNt said...

Mane dpt?
Mcm nak 1 lah..
Ade lagi x?

eYe oF aNt said...

Eh..
Org Kch..
Lupak tek =p

CHU MAJORFLAVA said...

yunk..yaka..amik gbr byk kit.dpt tolong ktk scan..jum bergambor.

CHU MAJORFLAVA said...

eye: ngek ktk..haha..auk ada,ktk mok ka..lak mek madah kwn mek..kenal WANDY sik?add mek lam fb.

eYe oF aNt said...

Kotan mngomen org b4 tok kaka malaya ehh..
Haha..
Bh..
Cmne mok add FB la?
Ktk la add kmk gak..
billabong6060@hotmail.com
Ayen Ibrahim

Kmk mok benaaaaaa camera ya..

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..lak mek 8 ktk.mun sik direct call org jual cam tok.Wandy : 0146951700.Tq Ayen!!!;-D

mummysyafie said...

aie..best nok tok eh. mok juak carik..

CHU MAJORFLAVA said...

beli sis..best bgbr k polaroid.ehe=D