Friday, October 15, 2010

RED HEART DIARIES "1st Anniversary" 21/09/10 Photoshoot

3 lokasi yang aku pilih untuk photoshoot aku : OLD TOWN,SOHO,TAMAN SAHABAT
Salam U'all!!!;-p Korang semua gerenti tau kan aku beginner blogger kat cni.adoiyai..tension gak nak buat 1st post aku tok tatapan korang.tunggang langgang ckit bahase...MALUnyerrr..nanti korang ajar gak CHU k,jgn ler gelak!!Neway CHU nak share story my 1st anniversary ngan buah hati aku,dia lah racun dia gak penawar (my cherry,cherry bum2) HAMINI MADINI,he's 28 abg kepada blogger fame ZIE MADINI,hehe..adik ipar aku yang cute tue ler.clap clap kat diri sendiri coz r/ship CHU yang paling bertahan nie,setahun suda!!penyabar gak pakwe aku sorang nie,mana tak nyer aku nie LEO 4 sure korang tau kan attitude singa aku,punyer lha EMO.wakaka...Jadi nie lha hasil photoshoot dan karya editting aku..
OLD TOWN

SOHO
SOHO
SOHO
"Cherry!!kamek pun sayang kitak juak"huhu..lovey dovey ler pulak,gataii!!Photographer yang aku pilih wat photoshoot nie aku pilih my cuzzie & rakan seperjuangan dlm bidang nie, NFR PHOTOGRAPHY iaitu EPIT!!1st Anniversarry RED HEART photoshoot nie hasil karya dari kolaborasi "CHU MAJORFLAVA & NFR PHOTOGRAPHY"

8 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

chuu~ welkam to dunia blogging ^__^ hepi anniversary to both of u..

Whoopz said...

Nice.. :)

eLLy said...

Welcome to the blogging world !!!
and hapy anniversary

AmirFX said...

Welkam ke dunia blog... Aaa.. Gerek ktk kedak penyanyi Hujan... Apa namanya tek?! aaaa.. Noh.. yeppp... Nway, kmk dah add ktk lam blog kmk...

hamzah ian said...

fuhyoo.. komen buat popout window weh.. hehe

CHU MAJORFLAVA said...

Salam.Tq 4 ur support & comment...hihi..adoiyai maseh dalam proses nak blaja.hope korang ajar gak aku k...;-D

AMIR: hehe..nang jak,ramey cdak madahnya kdk faizal tahir & noh mun rambut pjg jak lha...wakaka...TQ\m/

edda(",) said...

love it!

CHU MAJORFLAVA said...

THX EDDA!;-D