Friday, October 22, 2010

Thank U CHEAI (Diana Lomo Camera) Cheerss!!!;-D

Haaaa~~SALAM JUMAAT untuk semua!!!hari nie CHU xde mood sedikit berkenaan hal rumah tangga yang x dpt diselesaikan..hihi..tapi sempat gak aku nak sediakan entry untuk korang baca.Terima kasih kalian,Chu maseh naif & lembs lagi dalam dunia blog ni,masih byk lagi nak belajar..;-(Hope korang faham k.

Btw Chu baru-baru nie dpt gift dari photohunter/lomohunter member from CHEAI, lamak gak tak lepak sama & outdoor. Rindu bangat!!Schedule aku yang bz jer memanjang jadi x dpt lha aku nak join sgt xtvt mereka.hmm....Super cute & simply adorable lak Diana Lomo Cam nie..(>,<)v Aunty suka!!huhu..



Nie lha CHEAI, yang bawak camera fisheye tue.hehe..btw dia sudah berpunya k.Cop Azyan Murray yang punya!!;-p Cheai & yang lain2 member tue dah rasa adik semuanya, & dia panggil aku aunty lak..mayb aku nampak tua & suka bleter(ngerepak) kot..wakaka...Thank u so much Cheai!!!Highly appreciate.



Sekarang nie dia xda kat kuching & maseh mengikuti pengajian dlm bidang penerbitan.Jadi org tengah yang hantar gift nie ialah BAAX, my bestie buddy (yang botak jelir lidah tue,sengal+sawan!!!) hehe..kita org dah kenal dah 2 tahun lebih...nie lha foto kenangan kita orang masa raya..


GOOD LUCK CHEAI, study hard & kick butt in d exams,nephew!All da best & I wish U success k!Thank U,makceh,syukran & arigato!!!;-p & nie lha hasil gambar lomo cam nie....

2 comments:

Redbloodsnow said...

mek ingin nk have oneeeeeeeeeeeeee...tggu after nikah bok mek nk jd collector benda alah tok lak eh...huhu

CHU MAJORFLAVA said...

auk best juak nga wandy byk koleksi lomo..lak ada kedey makan lomo..tungguuuu.....