Friday, November 12, 2010

11|11|2010 (Happy Birthday & Congratz Anak2 buahku)

Ehe..4 sure korang x sabar kan nak dgr perkhabaran interview aku..wakaka..adrenalin rush gak tapi lebeh ke semangat nak interview.Enjoy banget!Well prepared,but last minute buat preparation.Malam tue jugak aku baru blaja.Senang ckit nak ingat fakta2 kan.Nanti aku update entry aku nanti yea..woowoot!!


Siapa diorang nih yea...haaa~introducing my twin nephew&niece.Kelmarin tarikh keramat untuk family kiterang coz 11 November 1999 nyer tarikh twins nie dilahirkan.2 tahun abang & kakak aku xda anak,sekali tahun 3 dapat twins ko..haha..rezeki dari ALLAH kan.Neway Chu nak amik kesempatan nie nak ucapkan anak buah aku, Happy Belated Birthday Aiman Haziq & Aina Humaira yang ke 11 tau,meaningful date gak buat anak buah aku  Harith Alcaff  kerna dapat keputusan 4A 1B dalam Ujian UPSR."Ngu pay day Mak Chu cia nga wyg & mam k,all da best & sayang kitak orang,muah!muah!High 5!"

Potrait tue Chu yang lukis  4 tahun yang lepas, untuk kenangan dorang.Bakat melukis nie menurun plak kat Aiman Haziq tue.huhu..like aunty like nephew!!He's very talented & Aina plak penyejuk hati tau & Harith Alcaff lak memiliki bakat bermain saksofon.Cayang korang!!!xoxo

2 comments:

eLLy said...

wow semua ade bakat seni nie ..
akak pun ade bakat .. bakat seni mepertahakan diri dari Shoooping ;)

CHU MAJORFLAVA said...

haha..kak satu yang lupa kak letak..bakat lawak&lucu.;-p