Thursday, November 4, 2010

Freelance Architectural Illustrators-->HAMINI MADINI=^.^=

Rindu kat korang semua!!!!;-p..baru sehari aku x blog rase cam pelik jer kan.ehe..Sorry Dory Strawberry!!!Chu bz giler kelmarin,nak buat job yang menimbun kat office.Adoiyai,dalam satu hari confirm byk job yang masuk.Cam kelmarin aku nak habehkan kerja design tag nama untuk staff baitulmal & ministry tourism/heritage.Punyer ler banyak nak edit gambor pasport & typing nama,position,i/c & tarikh pelantikan lagi.Takper confirm korang blur2 sikit dengan kerjaya aku nie,akan ku tuntaskan di lain masa.ehe..xceli xlah best sangat,tp dah MINAT & nak carik rezeki,ko lantak jer lha labu..;-p

Entry untuk hari ini Chu nak promo freelance job si laki aku tue..haha..si kembang bulat,HAMINI MADINI.

Minie buat freelance job cam aku gak nak cari xtra income.Harapkan gaji bp ler sangat,jadi nie ler layout yang Minie design & render untuk 3d perspective illustration bagi semi detached.Modern design,me loike!!Chu suka sangat hasil kerja Minie, memang kreatif,rumit & teliti final touch artwork dia kan.

Software autocad(plan 2d),archicad(3d),artlantis(3d rendering) & of course PS(Photoshop 4 editting)


Pastue habeh design&render,Minie akan printkan sample untuk portfolio dia.Hasil artwork nie Minie cetak kat kedai gambor Kot Hua Digital Photo & Frame sumwhere in area Kuching.Senang sikit developer/client dia nak tengok texture & realistik artwork dia dari gambor.=p





Jenis Paper ----->Kodak Profesional glossy photo price lam RM25/28 size 12x18inc.Haa~ Cantik kan hasilnya.

Minie pernah ajar aku guna software nie, punyer lha lembab nak masuk ke otak.Autocad ko...weng2 kepala aku.lol~

Untuk support freelance job laki aku nie, aku design & hadiahkan ler namecard freelance job kat dia.Aku buat dalam 100 keping & printing kat office aku sendiri, price: RM80.Hope dengan cara nie gak la kan aku dpt support freelance Minie & semangat ler sikit nak buat job kan.Kiterang slalu share tips,ideas,owez available 2 help each other & understood dat each of us ada career goals.



Kalo korang nak guna perkhidmatan freelance illustrator,HAMINI MADINI,ko email ler kat minie_madini@yahoo.com. 

4 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sepadan sgt korang..dua2 kreatip....

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..thx sis!!;-*

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe...22 ada business dik pun couple tok..best!!!

CHU MAJORFLAVA said...

haha..dah gd mesti lha.dolok mek sik pernah ada nc.malas nak molah..nektok ada freelance bok gago nak molah dear=p