Friday, November 5, 2010

Kain Raya & Interview???

Happy Jumaat!!!.Aku nak buat baju kurung kain nie,tapi sesuai untuk interview ker or untuk hari raya haji nanti yea??hmmm...apa kata korang???? ό,ὸ


Kain nie kakak ipar aku,Hamsiah yang kasi, dia baru jer balik dari kursus kat KL hari ISNIN tue. Btw kakak aku nie bekerja sebagai pegawai kebajikan isteri kepada abang aku no.3.Senior aku tyme secondary school ST.3sa.Abang aku plak ST.Joe jodoh x jauh,sekolah berdepan jer..hehe..thank u sis!!lebiu!!!

*BLACK BOW diaries mengucapkan Happy Deepavali untuk semua Malaysian Indians..=)

Sheila Chitra,Miss Sari Swak,

Wishing u, Happy Deepavali & may u enjoy d celebration.Whoa I really miss u so much dear..hehe

4 comments:

eLLy said...

dik dua dua boleh .. sweettt je warnanye ;)

CHU MAJORFLAVA said...

kalo ada budget Chu nak shop kain grey@black utk interbiu kak..tapi kalo xda.terpksa ler guna interbiu & raya haji sekali..hehe..

Redbloodsnow said...

GUD LUCK FOR YA INCOMING INTERVIEW WEH...HEHE

CHU MAJORFLAVA said...

TQ dear!!mun dapat tok,adeh jauh giler..whuaaaa;'(tapi xpa janji gov.