Friday, November 19, 2010

KELAS MENJAHIT

PHOTO (GOOGLE)
InsyaALLAH dalam bulan December or January,Chu start ngan kelas menjahit..ekeke..nak jadi suri rumah yang berjaya harus ko ada elemen2 nie..Xceli bukan ape,senang sikit nak jahit baju sendiri plus ada gak teman nak blaja sama.Sapa teman aku tue yea?

Anak buah aku ler,dia nie avid ckit bab2 fashion nie.Eafa Aziela Aidit,23,TESL Lecturer di Universiti Swinburne.Anak buah aku yang sulung same school junior aku dulu,guru muda sebab dia skip dari darjah 3 ke darjah 5 dalam Ujian PTS.She is half-Chinese on her mother's side.Bznes plan nak buat own fashion line & boutique.InsyaALLAH.



Tengok korang,cam ringan jer aku kan..wakaka..skrang nie aunty plak kena gendong.yeay!!sokka.

Btw nie lar blog bznes EAFA, http://pretty-ribbons.blogspot.com

8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

baguslah chu kalu nk masuk kelas menjahit..sy xminat jahit2 nie..tp kalu dimasa hadpaan xtaulah kan...

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..btw mak chu taylor sis.dats y dah menurun plak minat tue.

ardinihumaira said...

dni suka menjahit.. ingat nak asah lagi bakat menjahit. heee...


wow bestnye kena dukung :D

CHU MAJORFLAVA said...

wah..boleh lar jahit baju chu nanti yea.beading skali k..;-D

m!da BucHuxX said...

waaa ..bakal isteri mithali .hee . .senang la nanty kan . .jimat kos.:))

CHU MAJORFLAVA said...

mida: dear insyaallah.jimat sgt.wakaka..

eLLy said...

WOW.. calon isteri yg hebat !!

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..dear sis!lom hebat lagi aw.;-p