Tuesday, November 2, 2010

Monochrome Mode 28th Cuppies???

Salam Black Bow Readers!!!;-D Aku skrang nie tengah bingung nak buat plan blated buffday untuk bff aku & ODON tis coming November 22, 2010. Maseh dalam perancangan & plan kiterang.

ODON,MINIE,JAI & SUKRI

Xceli Chu nak order cuppies lagi dari IKA ABDULLAH (http://thepinkribbons.blogspot.com/) tapi skrang nie dia still sibuk study coz exam dah nak dekat.So x nak lar kacau dia kan.Boleh tahan gak cuppies yang dia design untuk buffday JAI & MINIE. Aku soh Ika designkan cuppies yang bertemakan monochrome,b&w color.Memang super cute & sedap cuppies tue.Berbaloi gak dengan harganya. 




Foto monochrome cuppies untuk buffday JAI & MINIE.We all clbr8 kat D11 Steamboat Kuching.Btw JAI tue bestie buddy Chu & MINIE.Gang keras tyme kolej tau.Kebetulan plak kiterang ada talian persaudaraan/related sebelah emak Chu.




YANIE,ASMAH,NINA,CHU,MINIE,JAI & ODON
Sempat gak kami semua amik foto kenangan, lamak gak x lepak sama cam dulu2.Masing2 sibuk & jarang nak hang out.Jadi tyme ginie jer la kiterang dapat gather bersama.Rindu banget...=)..Buffday boy x pakai baju tema ok.huh!!Btw Zie sepatut nyer ikut kami semua,tapi Zie x dapat menghadirkan diri atas sebab KELEMAUAN..hehe...


Nie lha rupanyer BFF aku.Dah lama gak kiterang kawan..6-15 years sudah..ehe.=D




Nie plak foto BF aku yang KOAT MAKAN!!!;-D..ehe..A meaningful 28th buffday for him coz 1st cake/cuppies & 1st tyme buffday clr8tn.

Semestinya barangan LEVI'S(sneacker&socks) aku rembat untuk birthday boy,HAMINI MADINI.

"Hope ktk duak JAI enjoy d momentous birthday.Selamat Hari Tua 28th both of u!!!lala~~"

5 comments:

Redbloodsnow said...

mulut minie tgh rangkak lok....haha! tongoi nya ya eh :P

CHU MAJORFLAVA said...

MINIE MSE yang bongan..ehe..lak join sekali dear!!

eLLy said...

steamboooootttt ... emmm ai like


hapy belated bday for them

CHU MAJORFLAVA said...

kak elly: me 2...tapi pastue alergy sepi...gatal satu bdn..thx u sis on bhalf minie & jai.lebiu!!

PutRee SeJiNjaNg said...

comel cupcake b&w ya...suka aih..hehheh