Wednesday, November 10, 2010

My Product My Design..;-)

Howdy korang!!Hows life 3reating u 2day?..aku agak nervous sikit,ehe..nervous apa yea..rasanya dah lama dah aku x isi borang2 gov.Since bulan 6 tis year,Chu try ler nasib nak apply kerja & alhamdulillah dipanggil untuk ditemuduga esok hari.Otak agak kosong & lems sikit.hehe..tapi takper,slalunya aku suka last minute preparation.

Tapi sempat gak aku amik foto untuk sample portfolio aku.Senang citer lha kan,byk dah projek/job aku telah buat since bekerja kat company nie.Tak kan ler aku nak bawak berbag2 sample yang aku dah design kan.Jadi aku amik jer foto sample untuk interviewer tue nanti.


Magazine Alumni~


 Booklet & Catalogue~




Festive Cards~



Paperbag~


Packaging & dll (c.i.s,hdcvr,flyer,newspaper advert & etc)

Custom Album plak Chu part time & freelancer(collabr8 dgn kengkawan photographer yang lain)..





Dan disatukan di dalam portfolio & resume The BLACK BOW.



Dengan izin ALLAH kalo ada rezeki Chu, mayb dapat ler post tue,kalo x dapat pun usaha & nvr gv up!!InsyaAllah..WISH ME LUCK yarh korang!!xoxo...The BLACK BOW.

8 comments:

Redbloodsnow said...

love ur design chu oiii :D

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..makceh dear..mek nak blog walking tok..curi2 masa.;-*

ardinihumaira said...

chu.. chu...
dni kan.. sebenarnya kan... kan kan...
teringin nak tempah bis kad cam zie nyer tuh. heee.. tapi malu... awww...
lariksssss

CHU MAJORFLAVA said...

haha..lucu lha dini nie.apsal malu lak..adoiyai..;-p..jgn lari.tunggu!!ahakz..

Softtouch [Hanim] said...

cntik2nya design chu...InsyaAllah dpt...

mummysyafie said...

kacak design kitak chu..suka mek ndiat..

CHU MAJORFLAVA said...

Hanim : tqvm.insyaallah sis!!;-D

mummy: sis!makceh..kembang idong mek.ada gik cdak kck g design.neway,highly appciate sis!!

eLLy said...

cantik .. emm boleh la buat kan Album for My 10 annv next year ..