Friday, November 19, 2010

SMK ST Teresa Class of 2001(5 Commerce 1)

Salam Aidiladha!!Sorry x update entry untuk kelmarin,Chu bz sangat nak buat job Sambutan Majlis Warga Tua Peringkat Negeri Sarawak esok hari yang dianjurkan oleh Kebajikan Sarawak.Chu ditugaskan untuk design souvenir/penghargaan untuk CM..Adoiyai..

Camner sambutan Aidiladha korang??Nanti ar aku update ok!ehe..tapi kali nie xda sambutan dgn kengkawan,cuma family & my cherry,Minie.

Btw arini aku share ngan korang entry school magazine year 2001 class aku dulu, 5 Commerce 1,ST3SA.S2dents ompuan sajork k.ekeke..Dulu aku aliran Perdagangan,PMR drop drastically ko.Tyme tue aku emo & malas nak study.Biasa lha waktu remaja,jiwa memberontak.Sepatutnya aku dalam target cikgu untuk masuk aliran science.Ada 7 kelas semuanya,aku kelas kedua 3A2,ancuss plak result aku lepas tue.Skrang baru nak menyesal kan..;-(

Lame dah terperap kat almari,baru minggu lepas aku jumpa magazine nie.wakaka..nielah artwork untuk class aku,kiterang ada buat class profile untuk magazine.Aku dilantik untuk jadi designer form 5 dulu.

Yang pasti masa tue aku x kenal PHOTOSHOP ok,hanya lukis,cut & paste sajork.BUTA IT ko noks.;-p




 
So glad dpt con3bute an idea & tenaga dalam usaha menyediakan Class profile untuk magazine sekolah.Rindu kat classmate aku aw.Yang kekal & still k.i.t of course ler BFF aku ASMAH,NINA,YANIE & AMY.


Form 4 aku dan start nakal k korang,memang troublemaker habeh.Tapi x pernah plak aku dpt DEMERIT.wakaka..nakal apa yea??x buat kerja rumah,suka kacau cikgu & dye rambut.Adoyai..rosak tol.Tapi tue semua kenangan best yang aku x dpt lupa.


In rememberence of my school.Missing all my friends,classmates,teachers & those funny days...;-(


4 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ooo mmg dr sekolah dah tunjuk bakat kreatip nie...he eh he...sy masa sekolah xmerasalah nk jd troublemaker..takut sgt cikgu n paling pnting takut ngan mak sy.

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..best gak jd nakal.asal tak rosakkan diri sendiri jer sis.

ardinihumaira said...

rindu lak kat magazine sekolah :D

CHU MAJORFLAVA said...

rindu banget!!!;-p