Thursday, January 6, 2011

BACK TO SCHOOL!!!


Hehe..Cam aku plak yang x sabar nak g sekolah.Last FRIDAY & SATURDAY CHU temankan OON(niece) g sekolah lapor diri,bayar yuran & beli buku.Pastue shopping ler baju,tudung,beg sekolah,stationery & botol air OON.Tiap2 tahun CHU akan temankan OON lapor diri.Kali nie MINIE temankan CHU, EMAK & OON.Thx yang!!Sekarang nie OON dalam tingkatan 2.Dah besau sudha anak dara aku sorang nih..weh!!Agak degil tapi penyeri rumah kiterang,kalo dia takder sunyi sepi jer rumah tau.=p


Nie lha OON,muka ada monyok ckit.Tengah merajuk ler tue,CHU x nak temankan dia beli E POP magazine(Korean magazine)Orang shopping barang sekolah dia plak bawak muka monyok nak menambahkan koleksi.Fanatik habeh..pa jak lah..haha...ngoi!

Chu pilihkan beg NIKE & botol ADIDAS buat OON,lama sikit nak pakai.Tahan & berkualiti sikit lebih puas hati kan.

Korang tengok ar,pilihan kaler beg & botol air OON cam aku plak nak g sekolah..aiseyman,aku plak yang happy kat kaunter pembayaran.Cashier tue pun cam pelik jer kan tengok aku..musykil sapa plak yang nak sekolah nie.Excited maa...~~aiya!!


Tadaaa~~Cantik kan.Ada FREE GIFT tau...nak tau apa???

 
LEA Calendar & Pencil Set!!Cute kan.Buat OON nasehat dari aku belajar menar2,boh soh mak ngepak jak kerja.diam jak cya boh melawan,main2 juak blaja boh lupak,aku tok semadi nadai jak sikda peluang nyambung blaja.So aku amanah kan ko sambung impian aku tok,sik aku pandey ko jak lha k nyenang dikpun & nyenang orang tua,jadi insan berguna & terpelajar boh ingat KOREA jak, lak aku tandak depan ko lagu i'll be back ya k!!ekeke..BELAJAR UNTUK KEBAIKAN buat OON & adik-adik yang maseh sekolah.Nasehat dari CHU MAJORFLAVA untuk korang.(harap korang faham k..ekeke..tak pon buat2 paham jer lha)=p

1 comment:

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe...pensil set ya cute dear...