Thursday, January 6, 2011

Dapat present lagi dan lagi!!!=D

Haa~muka rezeki ko noks..dapat present dari siapa yea...ekeke..semestinya dari orang tersayang ler si MINIE MOUSE kembang bulat yang encem2 tue..ekeke..MINIE hadiahkan CHU beg ESPRIT & hp SONY ERISSON U5i VIVAZ.SOKKA!!!yippie yeay!!lompat jauh lompat tinggi lompat katak tanda kegembiraan ko..haha..over plak.

ehe..sengaja nak promo plastik tue dulu =p
black rulez!!
Beg yang senang digayakan semestinya kaler hitam menjadi pilihan dan POJAAN hatiku..Satu lagi pwesen yang super cute..ekeke..lately CHU suka kat kaler fuschia & red violet.Tahun baru kaler pun dah cam feminine ckit.i loike..x brutal sangat kan.adoiyai!

Chewah,posing plak hp nie ko nok
Kalo ada anting2/pen tue CHU ler yang punyer..yang BLACK tue MINIE,xceli 1st tengok hp nie CHU dah berkenan kat kaler tue.Cam girlish & feminine jer CHU MAJORFLAVA.haha..dah sesuai bebeno nak kawin nie kan.Haa~MINIE belikan hp nie buat CHU sebab nak match ngan hp dia.Hp CHU ditrade in hanya RM250.cepat jer harga hp turun kan.So MINIE tambah duit ler.




Ceaaa...jiwang mode ON!!Hehe..tq so much sayang..MUCH LOVE!!

7 comments:

ata' asyraf sedik said...

cAK bLoK u.. *BlOG...

CHU MAJORFLAVA said...

yerrr...dah ada blog juak ka?

p R i n c E S s _ N said...

chu..hp tu smart okeh!!

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..tu lar,santek kan dear=p..

PutRee SeJiNjaNg said...

hp ya digeram mek juak dear...huhuhu...kacak owh..mek mok juak aih..heheheh..

peaNut said...

jeleeeeeeeeeessssssssssss eyh

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..fiena soh adip cia.=D