Friday, January 28, 2011

Huha-huha bersama RAKAN MUDA owyeay!!

Hallu...Welkam back welkam home Chu MajorFlava.Setelah sekian lama menghilang.Bukan ape y'all,busy sikit dengan kerja hujung tahun & awal tahun nak habiskan duit peruntukan government untuk buat bahan-bahan penerbitan & pencetakan UNIMAS.Plus Chu terpaksa buat FAIL MEJA untuk organisasi & proses kerja,tue ler bz ckit.Quiet tuff gak ar,coz kat cni Chu terpaksa protokol ckit x leh ar nak buat kerja cincai-cincai ko.Nanti tersasar plak SKT(Sasaran Kerja Tahunan) aku noks.Nangis x dpt 9-10 markah nanti..adeh!!=p

Xceli banyak citer nak share,tapi cam dah xpired plak citer aku bulan 12 & awal bulan 1.huhu..Kalo ada masa aku update ler nanti k.

Semalam aku & AZLAN(Tyco Stylo) selaku photographer kiterang g shooting untuk update gambar-gambar FSTS( Fakulti Sains dan Teknologi Sumber).Gambar-gambar nie nanti adalah bahan/material untuk design Chu cam bunting,banner,brochure,flyers & etc.

Lepas balik gi bergambor tue,Chu & AZLAN  terus transfer file lam server.Maka sejurus kemudian datang si kembor CT & ADELYN yang merupakan RAKAN MUDA/BELUM KAWIN..ekeke buat xtvt jenayah kiterang amik gambor gila-gila.DASYAT!!!haha..xceli nak menghiburkan hati atas sebab frust  dengan penangguhan SUMBANGSARAN kiterang yang sepatutnya berlansung pada hari nie kat DAMAI BEACH RESORT.Korang layanlah gambor-gambor nih..aiseyman.

CT-(PT Kewangan),ADELYN-(Peg.Khidmat Pelanggan),CHU-(Pencacai)
Aku lupa plak pakai baju BATIK,x ingat plak hari KHAMIS,ampunkan saya,tersasar sudha..=p


Sorry banget kakak-kakak ku,pose ketiak tue...ekeke..


Xtvt memanaskan badan.Sejuk tau office kiterang nie.Pakaian tertutup & berlapis-lapis.


Wajah RAKAN MUDA unit kiterang Unit Komunikasi Korporat.Muka x leh monyok k..musti mesra alam & sporting.huhu..


Astaga ada hati plak nak pregnant,spontan nyer pose..kembar 3 tue..ekeke..


Hancor anak dara 3 org nih..huhu...pose release tensen kerja.Xceli candid y'all.Korang tengok ar ADELYN cam puaka jer kain tue menghentam mukanyer yang kiut.Jeq ckit..bwek!!=p..diorang nih gila-gila ckit cam aku,sama LINE.

Kat sini kiterang hepi-hepi jer kerja,kekadang tue stress gak ngan kerja,tapi muka musti manyak SENYUM & think positive,enjoy life!!

10 comments:

landee said...

Wahahahhahahah...tauk ado mlmmmm...

Monalea said...

pergh chu.terror dah ngan skt, fail meja.kamek pening molah ya semua chu.

CHU MAJORFLAVA said...

monalea: mek pun pecah palak juak nak ator proses ya.lebeh kurang sama jak.tapi mok campur tugas org lain juak.

CHU MAJORFLAVA said...

landee: cako..haha..duhal ko ghupanyerr...

peaNut said...

nang kaki pose la ktk org...smua gmba kacak2..huhu

CHU MAJORFLAVA said...

fiena: hehe..nang semua suka bgbr dear.best!

strawberrylily76 said...

haiiii.....i suka tengok balloon yang bentuk love tu ......u hv such nice blog

CHU MAJORFLAVA said...

hai sis!hehe..tqvm!!lv ur blog gak!

eLLy said...

wakakakaka xtiviti sengal yg menghiburkan hati :)

PutRee SeJiNjaNg said...

best eh..mok juak bergambar cam ya..