Monday, February 21, 2011

Farewell Kak Misi

Harlow peeps!!Salam Isnin korang..Apa cer??ehe..arini baru sempat Chu nak update cite 2 minggu yang lepas.FYI unit kiterang telah mengadakan farewell ngan Kak Misi yang merupakan PAP kiterang.Beliau telah berjaya dalam temuduga kerani dan ditukarkan ke Bahagian Pengajian Prasiswazah.Kak Misi nie cam emak dah tau,beliau telah lama berkhidmat lam unit kiterang,almost berbelasan tahun rasanya kot.Baru 2,3 bulan Chu kat sini cam dah bertahun plak kenal.Kak Misi nie penyabar & caring sangat,really adore her attitude.Sebelum berlansungnya farewell tue,kiterang berlakon ler dulu ajak g meeting kat restaurant UNIMAS & kiterang dah collect awal untuk beli suprise gift & jamuan tue.


Nie lha anak-anak Kak Misi yang agak nakal & sengal,dah cam ikan lam aquarium dah ghupanyerr..hancorq!!Nasib ler ibu mithali kiterang Kak Misi penyabar orangnyerr..teehee..


Sesi penyampaian hadiah khas untuk Kak Misi.Semestinya MERAH,her fav colour.




Terasa jugak ketiadaan Kak Misi lam Unit kiterang, cam kureennng jer kan. Tapi happy for her coz kira dah naik pangkat gak tue,atas semua usaha & titik peluhnya,Kak Misi berjaya capai & dapat jawatan tue.All da bestbestest Kak Misi!!


Miss her so much!!


"Jaga dirik bait-bait & boh lupak ngan anak-anak kitak tok.mmmuahhhh,lebiu!!!"

6 comments:

ardinihumaira said...

rindulah kat kawan2 dni :)

CHU MAJORFLAVA said...

chu pun sama gak,cam terbatas&singkat jer masa kan.

eLLy said...

bye bye .. eh not to you .. to her ;p

CHU MAJORFLAVA said...

kak elly: hehe..thx on bhalf Kak Misi.

Nem0 o0h Nem0 said...

gmbar2 semua cntik la chu.edit guna pe?

CHU MAJORFLAVA said...

nemo: hehe..dear.Chu edit guna nik software.senang sajork dear.x yah fening kepala nak buat layer by layer guna photoshop.huhu