Wednesday, February 9, 2011

GIANT banner!!=p

Salam korang!!Chu baru jer balik dari tapak pemasangan banner yang wajib digantung pada hari nie.Banner nie replacement untuk banner sebelumnya sebab dah faded.Memandang Menteri KPT(Kementerian Pengajian Tinggi) akan datang pada hari Jumaat ni untuk majlis,mesyuarat & lawatan bagi event CREST  & imagineXcup Malaysia 2010 yang akan bekerjasama dengan UNIMAS,jadi CHU diamanahkan untuk melaksanakan tanngungjawab nie untuk merekabentuk giant banner & bckdrop untuk majlis mesyuarat nie.Prof lebih nakkan banner yang simple dengan corporate color,logo & motto d'highlighted'kan.

Designer segal..
Alhamdulillah task untuk minggu nie,dah settle!!Amin.Quiet tuff xceli,tp takper cabaran untuk Chu.Pasnie nak bersilat lagi dengan proposal untuk task & event-event yang akan datang.Ade hati nak buat design ala-ala LOMO,tunggu ar nanti yea..PEACE!!

7 comments:

ardinihumaira said...

bersilat leklok tau hehe

mrs. daydeck said...

waiseh chu.. tahniah.. tiap ari dtg keja diat banner kitak ya..

Nem0 o0h Nem0 said...

banner giant tu yg kat belkg chu tu ke? nice..

CHU MAJORFLAVA said...

dini: hiperbola plak ayat.hehe

ms.daydek: hehe..tahniah design ya terpilih dari 8 egek proposal.belum tauk apa taste prof.gik belajar dear.tq!=D

Nemo: yuppie dear.makasih yarh=D..thx comment,muacks!

Dakjaat™ said...

saya datang menyibuk seketika.... :P

monalea said...

selamat bersilat. silat apa chu? hihihi

CHU MAJORFLAVA said...

silat kepunden parang sekeper sis!!hehe..