Wednesday, March 2, 2011

DIY PHOTO FRAME =D

Cara-cara nak Do-It-Yourself Photo Frame senang sajork.Tutup mata pun boleh!!!Bahan-bahannya ialah pensil/pen & getah sayur jer.Hehe..frame nie sesuai bebeno untuk staff yang kerja kat office,masa terluang korang & tengah blur nak buat kerja tue,korang boleh ler try skill buat benda nie.

pensil & getah sayur.

Side View

Korang ikat & gabungkan pensil-pensil tue jadi ginie.

Front View
DIY PHOTO FRAME
Tadaaa..dah siap tue korang boleh ler letak foto,jimat kos tak payah beli,guna jer apa yang hado ok!!=P

SELAMAT MENCUBA!!!

7 comments:

tyco9 said...

oooooooooooooooooo..patut la abis pensel lam nun..hahahaha..kak ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

peaNut said...

best eyh..kreatif!!~

CHU MAJORFLAVA said...

lan: haha..report jak..lak bisa my head!=p

peanut: dear..palak g blurr nak molah dzgn.sik sengaja terpolah DIY tok.hehe

mrs. daydeck said...

nang kreatif.. mok coba juak ehh.. palak gik tension tok..

ardinihumaira said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat lawa!:D

CHU MAJORFLAVA said...

kasmi: haha..sama lha kita tgh tensen.mek gik blur nak molah design.ya men ngan getah & pensil ya=p

dini: whooaaa....terima kasih yunk!

Redbloodsnow said...

aieee cute da jd hasil nya. kratif ktk , sis :)