Friday, April 29, 2011

Aksesori untuk kerusi???

Tatkala kerja Chu nie kekadang tue..menFENNINGGGkannnn,terpaksa ler amik mood soh jadi baik semula.

So Chu beli ler aksesori untuk working space Chu.

Kali nih Kawaii Pillow untuk kerusi..hehe..nampak ar ckit designer working space tue.
Yang pasti cam budak kecil,Chu cari yang Cheap & Cute Stuff :)

Kawaii Pillow
Confirm X MOOD & STRESS dapat release ckit &  korang buat kerja pun Hepi!!

Hope tips nie dapat membantu korang gak OK!!

7 comments:

WaWa said...

sine meli chu??? Kiut aieeee!!!!! mok wak. XD

CHU MAJORFLAVA said...

ehe..dear lil sis!kat one stop samarahan.RM8.00 jak=p

WaWa said...

Ada kah sia? wahhh!!! mok pegi ngusha kelak. btw, riya nampak kitak jalan klua hep ngan kwn2 kitak, rupa macam nak gi lunch, kmk limpas kitak masa dlm keta kawan mek kua lunch alu madah "chu majorflava!!!" alu heran dak geng mek. LOL. XD

CHU MAJORFLAVA said...

haha..lucu ktk juak dear..perey mek baca.adoiyai.ada kat luar kedey one stop,area bantal cya.teehee...=p

Redbloodsnow said...

cute li jak pillow ya eh

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..cgek ada lam keta mek.

PutRee SeJiNjaNg said...

cute aih..mek mok juak..huhuhu..