Monday, May 9, 2011

Kursus,Bengkel & Meeting.BZzzzzz...(>,<')v

Hello peeps!!!!Sowie blackbow lovers...hehe..cam lama jer yea,Chu x update blog.Byk citer nak share nih..Last week Chu g Kursus bagi pegawai tetap UNIMAS selama 3 hari.Kiterang diberi tugasan untuk buat laporan & presentation.1st Day Taklimat dari Ketua Penolong Pendaftar,2nd Day Le Tour De Unimas, pembahagian ahli & tugasan ke PTJ masing2 dan last day kursus pembentangan kerja .Chu dalam group 6 yang diketuai oleh Dr.Khairol,dan assistantnya Awang Safarol.Tugasan Chu cam biasa,amik foto,slideshow & design.Ahli-ahli lain bekerjasama compile maklumat & fakta tentang PTJ yang dipilih.Nie la foto-foto yang dapat dikongsi bersama..=)))


GROUP PHOTO
Awang,Rahman,Syam,Dr.Khairol,Ratino,Amelia,Atiqah & Natasya
Haha...korang jangan ekot tabiat Chu yea,degil ko nak bergambor protokol..freestyle jer memanjang.Dah jadi kebiasaan.PEACE!!!

brainstorming session
wif Dekan FIT & Prof
Muka letih dow..
Haa...cam x sudi jer tunjuk THUMBS UP!!haha..bukan apa letih ckit ar sebab habis kursus, prepare file untuk presentation & bengkel/meeting untuk hari ini. Btw hari nie 9hb Mei 2011,Chu buat LIVE EDITTING depan bos-bos bagi unit yang telah dijemput oleh Ketua Penolong Pendaftar UKK untuk hadir bagi melaksanakan & menyempurnakan tugasan projek Manual Korporat UNIMAS.Chu selaku designer merupakan pelaksana segala tugasan tue..tuff tau nak standardise kan semua format Universiti.Adoyai,tapi takper cabaran untuk Chu..try my best!!

LIVE EDITTING (LAPPY + PROJECTOR)

Neway special thanks 2 Minie sayang 4 helping me to redesign & standardise logo UNIMAS,sebab Chu perlukan kepakaran Minie untuk trace out logo guna autocad.Appreciate sangat!!!Sharp giler tau,tracing Minie.Perfecto!!Tapi logo nie masih lagi dalam penapisan & approval dari ketua unit,belum lagi finalize.

Next entry...nak tau apa citer Chu & Minie.Lets SHOPPING!!!


♥let dis picha dat tells positive story of life!!♥wooohooo...=p



No comments: