Monday, May 30, 2011

NewBorn Baby Gift untuk HANNAH IRANA

Siapa Hannah Irana tue, jom terjah kat blog adik ipar aku nie,


Last Saturday, Chu & Minie pegi lar shopping baby gift kat JUST BABIES untuk
 newborn Madini's Family nie...xcited ko noks cam both of us plak yang dapat anak.



So sad,Chu x dapat nak jumpa niece Minie dulu sebab Chu maseh sakit & takut plak berjangkit kan.
So Minie sorang jer yang hantar gift tue kat along dia.hmmm.kalo dah sihat nanti boleh ler kubit2 pipi Hannah,geram tau..hihi...naya ko anak orang Chu. 

Solusinya ,terpaksa gak Minie jadi mangsa kubit pipi nak lepas geram tue..ekeke..


Comey Minie,ewh salah Comeykan Hannah!!
(suka nak kacau Minie..ehe..)


So Cute!!shhh baby sleep...jgn bising yea=p

1 comment:

Redbloodsnow said...

comel gila si hannah irana tok nak ow. geram kmk. pp bam bam da jak. mek juak yg lom beli gift utk nya. tggu dillah sama²..hehe