Thursday, May 26, 2011

Reveal 2 uols---->entry 20112011

Haa...Apa Cer??Nak buat reveal untuk korang tentang info pertunangan Chu nanti akan diadakan pada tarikh tersebut...hehe..Persiapan???Belum prepare lagi,InsyaAllah Chu,Minie & my bestie Nina akan shopping di Kuala Lumpur untuk persiapan sekaligus nak jumpa bff,Amy kat sana.Dapat gak huha-huha & JJCM.hihi... Kecuali untuk photographer,konsep,kad jemputan & door gift dah dirancang.Majlis pertunangan nie akan diadakan secara kecil-kecilan jer.So nie lar antara foto untuk Chu jadikan sebagai sample...=*

Konsep Hantaran
Door Gift (Sponsor by Emak Chu)
Kipas nie pun ok gak untuk Door Gift,masih dalam pertimbangan
Kalo ada budget lebeh Mini pelamin..Simple & Adorable
Kalo dah siap,Chu akan uploadkan foto hasil kerja tangan Chu nanti yea..sebab mostly Chu akan buat sendiri..(^,^)v

15 comments:

eVa said...

wahh!! best.. buat sendiri gik berbaloi n more berharga gik ae.. bez da jak.. hehe..

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..try kemampuan dkpun dear.hihi..any idea??mayb ada ala2 style LOMO juak for mini pelamin backdrop..trend nektok kita try ke majlis gik.ney tauk jadi.eksperimen jom!!

Ika Abdullah said...

Syukaaaaa! black n white theme.

Redbloodsnow said...

bila kita sendirik yg buat persiapan dari segi door gift, pelamin, kad pa suma...our ceremony akan jd lebih bermakna nk yunk ow :)

looking forward for it dear! hehe...

CHU MAJORFLAVA said...

ika!!hihi..me loike!

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..thx sis!

WaWa said...

tahniaaahhhh!!!!! 8DDD

CHU MAJORFLAVA said...

hihi..makceh wa wa west!!=*

mummysyafie said...

chu, polah mini pelamin chu. kacak mun ada mini pelamin tok. kitak pun hantaran black n white ka?

CHU MAJORFLAVA said...

auk.sis!!yala tek...ada mini pelamin best nak ow..insyaallah mun ada budget lebeh.=D

eVa said...

aok deng.. masok ckit ala2 lomo.. xbyk org polah bh.. ktk xlamak nait sanding b4 boss wandy hahaha!

Vee Lea said...

Hebat ehh dapat polah dikpun. Mesti puas hati time wedding cos semua hasil tangan dikpun.. Mun upah orang confirm ada yg sik cun di hati nakk. Hehe, untung ktk pandei polah benda cmtok :) Congrats anyway :)

Anonymous said...

salam..may i know where did u get that cute kipas? :)

Sara Zali said...

Hi..nak tau prize kipas comel 3..pm at 0162301071

CHU MAJORFLAVA said...

sorry late reply i tak jual yang tue sample jer