Monday, June 20, 2011

My 1st Custom Storyboard Album colabr8 wif Shooters Photography Team

HMB Uols!!Arini Chu citer ckit pengalaman Chu dalam bidang edit-mengedit nih..Neway,Chu mula berkecimpung dalam bidang mengedit gambar perkahwinan nie sejak 2 tahun yang lepas pada 13/1/2009.Adoiyai,buat pertama kali payah gak nak belajar & amik masa yang agak lama nak buat layout.Alhamdulillah,dengan minat yang mendalam Chu dapat gak cuba untuk menyiapkan hasil design untuk 1st product C.S.A dari Chu.Inilah hasilnya walaupun tak seberapa,minat,pengalaman & tunjuk ajar dari rakan-rakan seperjuangan juga turut membantu.

My 1ST TIME edit...(>,<')!!




Tapi...ciannyer My 1st asignment untuk C.S.A nie kena reject tau,sebab masa tue edit Chu terlebih sangat guna diffuse glow & high pass..So I've learned 4rm these mistakes & terus blajar 2 improve my skill!!Semangat tue weh!!Eventhou bidang nie banyak saingan nyer,tapi kalo ada rezeki dalam bidang nie & minat yang mendalam insyaAllah Chu teruskan jugak.

Need Ur prayers,support & positive advise gila2 korang gak ok..muah2!!=))

5 comments:

eVa said...

i always adore with ur kreativity.. aiseh haha.. p mena chu.. nang terer ktk.. smoga sukses dan lebih maju.. ;)

mrs. daydeck said...

good luck chu.. practice makes PERFECTO!!!.. :D

CHU MAJORFLAVA said...

eva & kas: hehe..thanks ktk 2..lv both of u!!

nadiaazira said...

yang penting minat...kalau tak minat,buat apa pun tak jadi... =)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..betol tue nadia..