Saturday, August 13, 2011

Bz Weekend yow!!

BZzzzzzzzzz.....haaa....best nyer kalo dapat sambung tido,lepas balik bersahur ngan creative team LOMOHUNTER,PHOTOHUNTER & Blogger.Nak tau citer klik kat sini : http://titiknoktah85.blogspot.com/

Chu belum lagi dapat nak update sebab softcopy takdo lar plak,kebanyakkan gambor kat ZIE,EVA & FAI..yang pasti happening tau dengan muka mamai bangun tido,jam 2.30 kol 3 pagi...ekeke..

Agak busy ckit hari nie,sebab ada 2 album Chu terpaksa nak siapkan,sakit tau tengkok nih...aiseyman..Album Chu buat untuk weekend nie dari photographer Hadi Radiasi & Shooters.Lemauuuu...tapi semangat kobar-kobar nak cari duit nih!!!Nie lah hasilnya cover design,task untuk Chu buat weekend nie..Idea simple,fresh & sweet concept.Try sumthin new,think out of d box.Blajar dari pengalaman & tunjuk ajar dari  ex lecturer Chu sendiri.Alhamdulillah,dapat ilmu F.O.C ok.Syukran!!!




4 comments:

eVa said...

nang kck custom! lembut jak colour.. so nice n so sweet!

btw mek dah emel gamba2 tek.. tedah aritok pun keja ow.. jaga kesihatan chu..

Dilakochan said...

Chu!!..
Cantik + sweeeet sgt!

keep up ur good workk babe! ;)

CHU MAJORFLAVA said...

eva + dilla : tqvm dear!!muah!!

Redbloodsnow said...

tak duak eva dh polah entry sal bday celebration kta. mek lom gik. hehe