Sunday, August 14, 2011

Good News For BBD Readers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♡

Hehe..eventhou Chu maseh newborn lagi dalam dunia blogging nie,this is e gud news 4 u guyz yang owez support Chu,pengomen tegar & my loyal readers,chewaahh..macam lah dah banyak follower kan..ekeke..takper atleast semangat tue hado ok korang.Suprise Gift untuk korang yang slalu mengikuti blog nie,Chu akan announce who will b d luckiest 4 d BBD SUPRISE GIFT.Bukan berunsur contest k uols tapi juz 4 my appreciation gift untuk korang.Dari komen korang Chu akan count sapa yang paling banyak follow & komen setiap post Chu ok.Takde tarikh tutup & it wll be continiously gift.Tapi bagi sesiapa yang dah terima gift tue,peluang akan terbuka untuk pengomen seterusnya..simple kan!!So Good Luck U guyz!!!BBD love U!!!

6 comments:

eVa said...

bestt! mek mok gift ya.. mesti cute gift dpolah chu..

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..suprise!!!

Zura said...

waaaahh...readers lah sahabat terdekat kite dlm dunia blogging nie...

Unknown said...

mok juak ehhh..huhu..

CHU MAJORFLAVA said...

tue lar sebab dear..hehe

Stilla Royazrie said...

wah best...intresting...hehehhe