Sunday, August 14, 2011

Rest + Less SUNDAY!!

Hari nie Chu kembali rasa x sehat...aiyo..lately sememangnya selalu tak sehat badan & weak tapi Chu terpaksa jugak menggagahkan diri untuk buat kerja freelance & hari nie nak bersihkan rumah dulu sebelum sambung lagi nak buat task design.Bangun pagi terus xcted dapat photo dari Eva,teruja nak tengok gambar sahur.Bukan apa quiet a long tyme gak Chu x berkesempatan nak chill ngan diorang & active lagi ngan Lomohunter & Photohunter.Pasif & bz yang amat..hehe..InsyaAllah akan kembali active & comes wif new idea & buat transformasi baru untuk Lomohunter & Photohunter nanti.Sebab skrang nie tengah dalam proses redesign baru logo kelab.

Apa-apa pun Chu,healthy mind & body must comes 1st!!Soft REMINDER buat Chu sendiri sebab selalu abaikan kesihatan & penjagaan diri sendiri...tapi slalu break d rules gak sebab penyakit mim alif lam sin datang menyerang.Jgn ekot perangai Chu nie yea,kalo dah terlanjur sakit merana diri cam Chu..Pengsan lentok baik punyer di bahu Minie Di Bazaar Ramadhan sebab tekanan darah Chu rendah & ampus sahom attack (asthma).hehe...sebab selalu soh orang gelak sakit pun cam lucu jer bagi Minie..aiseyman..payah gak slalu jadi joker nie,orang pun kompius sama ada buat lawak ker sakit..=p

NINA DARL,CHU CHU BENG BENG,PRINCESS ZIE & EVA DIVA.


Heart dis photo...Thanks Eva!!!Korang sedar x yang mata kiterang Chu,Zie & Eva kembar semacam..ataupun Chu sorang jer yang perasan..ekeke...Btw Uols!!Happy Sunday BBD Readers!!Akan D'update lagi kalo keluangan yea..muahaha...xoxo,Chu

5 comments:

Redbloodsnow said...

hahahaha...kta tiga pun mata nang kembar bah yunk.hiksss. leh nyamar jd adik bradik koh...lalalala

mek lom gik polah entry tok. gara² lom sempat resize, edit n watermarkkan..huhu

Redbloodsnow said...

wahhh besttttt!!!!! yg bestnya juak adalah continiously tue...thumbs up :)

CHU MAJORFLAVA said...

ehe...xpa take ur tyme..tp x sbr nak ngu entry ktk..hehe

Stilla Royazrie said...

nice pic...i like...:)

eVa said...

mata 3 org lok wewittt tang sama jak.. men copy paste kah hahahaah...

aie chu.. jaga dirik bait2 eyh.. boh skip.. cukup rehat.. sayang dirik dolok k bok syg kerja.. hehe