Monday, September 26, 2011

Lot 157,Contemporary Art Exhibition,SPRING

Salam uols!!Lambat skit nak update sebab Chu & Tyco Stylo ada Multi Tasking pagi tadi,photoshoot & photo edit untuk promotional bunting & leaflets untuk UNIMAS.


Apa cer untuk entry arini??Neway,Chu baru berkesempatan meluangkan masa untuk support pengkarya seni lukis & seni kreatif di Sarawak yang terdiri daripada students UNIMAS,UITM & LIM KOK WING.Really enjoy ngan produk yang dihasilkan.Hebat tau masterpiece diorang nie.Kalo lar Chu diberi kerajinan & ada banyak masa terluang sememangnya melukis nie pun boleh gak jadi side income Chu tapi x brani nak amik risk & yang paling penting hado ker yang nak beli.ekeke..nak focus lar dulu ngan graphic design & photography,takmo lar campor2 nanti yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran plakkan.4 ur info Chu minat melukis karya yang berkonsepkan pop art,potrait & abstract.

So nie lar photo2 yang sempat Chu & Minie amik kat galeri tue,kebanyakkan artwork berharga ribu raban.Wow!!Kaya kan kalo dapat terjual...Seronok!!



Terjumpa ngan kembar Minie kat galeri nie..THE MINIE 5 =P



LOVE IT!!!THE ART OF PENJAN RUMAH..=p..kidding!!




Great painting, nice artwork & impressive collection...SUPERB!!Jom Kuching peeps,luangkan masa korang,check out their artwork & support them!!

4 comments:

nadiaazira said...

bestnya dapat pergi gallery tengok artwork orang kan...

my esquee project was expressing yourself...

so banyaklah artwork yang ada...

rasa macam masuk kelas fine art...
hehehe...

Stilla Royazrie said...

ada mek limpas sia riya yunk...tapi sik masok..huhuhu..peke kede renovation..hehhehe...

nway...suka semua gambar ktk 2 ya...stylo!! :)

eVa said...

mek suka bj kakar swk ya. rugged!.. aok eyh chu.. mun ktk tek, nak kah best.. hasil kwn dikpun ada d galeri cya.. best!! xpa2.. lak ada masa join jak chu..

Anonymous said...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
In any case I will be subscribing in your feed and I'm hoping you write again very soon!

Also visit my web page: swf encrypt