Friday, September 30, 2011

Masking Sticker Set

Salam Jumaat Uols,Sorry tak sempat update untuk petang kelmarin & pagi tadi sebab bz banget,rushing nak buat kerja urgent,ehe..neway citer untuk entry hari nie,Masking Sticker Set, ada pelbagai corak sticker yang boleh digunakan untuk lekat botol,paper & etc.So tak ler nampak kosong sangat kat botol tue kan..


Ehe..kalo uols ada printer & sticker putih,uols dapat gak buat corak nie sendiri.

6 comments:

eVa said...

wahh! mcm best! cne jual chu?

nadiaazira said...

u jual ke babe???or u design untuk diri sendiri???

WaWa said...

Eh, kamek carik juak mendalah ya ko. Sine oleh bah?

CHU MAJORFLAVA said...

haha..kat one jaya beautiful language..

nadia: kalo nak soh chu buat pun boleh

Redbloodsnow said...

kacakkkkkkkkkkk. mek berkenannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

CHU MAJORFLAVA said...

haha..cute ow..