Saturday, September 17, 2011

Menganyam x teranyam..aiyo..

Apa sudah jadi uols??..hehe..lepas balik dari shopping ngan Mieda,Mieda hantar Chu di Rumah Minie sebab ada agenda mohon bantuan mak mertua untuk menganyam ketupat.Pada mulanya nak blajar menganyam tapi tak teranyam..aiyo juling mata sudha.


Menantu mereng.sememangnya dah approved,sengal sikit tapi ciri2 jadi bini orang boleh celen ok.Rajin buat kerja rumah,task memasak no problemo..suka ngan bebudak & hormat ngan org tua..ceaa...=p

Ribbon untuk ketupat pun Chu pilih magenta,krim & pink color.


Cepat & sekelip mata jer MIL menganyam ketupat..ada 22 ketupat dianyam.Thank U So Much MIL!!Appreciate it..Muah!

Puas hati & siap untuk decor acsessories booth tue nanti..yeehaaa!!


2 comments:

L@dyKichiMachiko said...

hehehe...kmk pun sik pande mok nganyam ketupat chu...=)

eVa said...

haa dah pande dah ktk deng.. ajar mek gk.. ahaha.. mek teringin nak polah juz xda org ngaja.. tedah mek lok haha