Friday, September 2, 2011

Salam Merdeka Raya Eidft3!!

Sorry dory strawberry kat BBD Readers,lama x hupdate blog sebab raya nie,Chu bz jadi part timer instant bibik d rumah.hehe..nak collect duit raya jugak sebab tahun nie last raya berstatuskan single,nx year dah jadi tunang orang,tak leh lar nak dapat duit raya lagikan..Neway!!;))Maseh belum terlambat lagi Chu nak ucapkan kat uols Selamat Hari Raya & Selamat Hari Merdeka 2011.Maaf Zahir & Batin kalo tersalah silap tutur kata ok & Chu harus disayangi..ceaaa....Love Uols!!


Enjoy Ur Eid & do drv safely aite.PEACE & HARMONY!!

Lots of love,
Chu MajorFlava

4 comments:

L@dyKichiMachiko said...

selamat hari raya CHU...maaf zahir batin..

mrs. daydeck said...

Selamat Hari Raya Chu. Maaf Zahir Batin. Kiut da jak gmbr tak duak minie.. raya bebenar tahun tok chu. tahun depan dah jadi bini org ya.. :)

CHU MAJORFLAVA said...

lady: hehe...u 2 dear,SHR!!

Kas: aie keja ka rtok dear??

eVa said...

slamat hari raya chu!!.. maaf zahir n batin k.. muax!!