Sunday, September 4, 2011

Sunday Morning

Harlow peeps!!!Hows ur Raya??4 sure uol busy melayan tetamu & amalan traditional ziarah relatives & friends raya nie kan, hari Jumaat & Sabtu pack hampir semua rumah buat Open Hse.Tapi Chu quiet bz temani emak ziarah family members,& close friends yang sempat Chu kunjungi.Kalo sempat Chu akan sambung lagi petang nanti.

Pagi nie bangun awal sebab Chu terpaksa buat kerja tertangguh disebabkan pack schedule Chu Raya nie. Almaklumlah kan,Chu,emak & niece jer kat rumah.Jadi kerja nak dibuat tue agak banyak so terpaksa delaykan kerja FREELANCE & OFFICE.Agak letih tapi seronok sebab masih dalam Mood Raya.Lepas nie Chu akan hupdate lagi entry raya & persiapan tunang...Wah!!Pejam Celik2,hampir 2 bulan lagi kan berstatuskan tuanangan orang adoyai!!cam tuwo plak..hehe..Doakan kebahagiaan,jodoh Chu & Minie kekal sampai ke akhir hayat ok korang...=)))Aminnn...


Gambar nie masa tengah mamam kat Open Hse abang Chu,Roomai Haniff..Tetamu yang datang banyak kompius antara Chu & Minie siapa adik bongsu Roomai Haniff.Cam adik beradik jerkan.Perangai pun lebeh kurang sengal...=p..'Mula2 Gaduh pastue jadi Jodoh'..

3 comments:

eVa said...

"mula2 gaduh pastue jd jodoh" - so sweetttt ehheheheh.. xlamak mok tunang.. mkn byk2 gik.. hehe

CHU MAJORFLAVA said...

haha...sikpat nak makan byk...muntah pasya..auk mek 2 dolok slalu kaie jak2..sik sangka pasya lu bergerek.

mrs. daydeck said...

nak kelaie yalah jadi kenangan. pake cita balit ngan anak cucuk.. yah melebih2 gik ahhh.. haha :D