Monday, October 24, 2011

Baju KOLAR LEVI'S untuk set dulang LEVI'S

Pantang dengar SALE skit terus lar Minie & Chu terjah SPRING shopping baju Levi's untuk hantaran, sumber info SALE tue dari Zie & Dillah,tue sebab Minie meroyan nak g..ekeke..cian kat Minie,terabai skit sebab this week Chu buzy,so balas balik kebuzyan tue Chu temankan dia shopping.Hantaran nie Minie sponsored untuk dia sendiri lar uols,sebab Chu skrang tengah save duit untuk hantaran yang lain.

Jom skodeng baju untuk set dulang hantaran barangan LEVI'S Minie. 

|
|
|
|
v


Minie nie a huge fan of Levi's brand & product uols.

4 comments:

cik chinta said...

ahh..btol ke levis tgh sale? tgh pkir2 gak mo belikan hantaran levis..nak belikan jeans..rabak poket..mahal ke ni baju kolar? share2 ek hage..ehehe..sharing is caring.

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..baju levi's nie dari RM150 less jadi rm105 jer dear.=))

cik chinta said...

boleh sangatla tu...smart..thx chu

eVa said...

kck!! mek xpenah meli levis.. teringin kelak nak meli jeans.. nggu sale lok lah haha