Friday, October 28, 2011

Education Advert

Mereka bentuk(design) iklan untuk UNIMAS,antara task yang wajib Chu buat untuk UNIMAS,selalunya iklan nie akan diterbitkan dalam newspaper & magazine.Skrang tengah busy ngan brochure,xmas card,calendar,planner & etc.Stress gak sebab IDEA tue entah kemana entah hilang cam orang bodo jer Chu buat kerja,nway education nyer design lain skit.Quiet TUFF dow.aiyo..Masa kerja kat office lama,rasanya idea Chu mencurah-curah.Apa sudah jadi skrang nie,mayb takde designer lain kat unit nie kot,at least dapat share ilmu & kerja selain dapat jadi backup Chu kan.hmmm...Skrang nie tengah benci ngan diri sendiri, cam tak tau nak buat apa & x perform dalam bekerja.=((


2 comments:

AmirFX said...

Best juak keja ktk ya.. Nway, enjoy your day and happy working..

eVa said...

ow tedah ktk chu.. ya ktk mok kluar ctok cya chu.. refresh blt.. do homework.. tp susah ow bila ktk sorang jak molah keja..