Tuesday, October 18, 2011

Kad Kahwin Bertemakan Super Mario




Nak baca blog nie korang mesti baca dengan seserius yang mungkin..=p

Sumber dari :

boleh buat proposal design ala-ala ginie,insyaAllah coming soon!!idea datang mari,yeehaa..

9 comments:

azlin mrs'Hairil said...

CUTE JEA WAT KAT MCM NIE :D

CHU MAJORFLAVA said...

AZLIN: hehe..tue lar..

AmirFX said...

Pernah baca pasal tok.. Nang kreatif la... Ktk design yang cemne? Mun Mario dah ada ktk polah Patapon...

eVa said...

ahhah.. best!!! teringat zaman dolok gila men tok.. haaa.. dah idea dah chu... xsbr mok ngga hasil hehe

CHU MAJORFLAVA said...

amir: alu sik kedak wed card gik lalu..jadi cover cd game.ekeke..

eva: idea jak tapi sik copycat.malay style kit.kampung boy kha..syiohh..haha..

WaWa said...

omg I <3 Mario!!!! 8D tapi tok macam susah kit nak dipolah. haha. sik budget-friendly gilak. =p

CHU MAJORFLAVA said...

wawa: hehe..boleh polah tapi diy.=p

Redbloodsnow said...

wahhhh..ya bok style nk chu ow. lom pnah di polah org gik kad kawen versi mario.

if mak pak kedua² pihak ok. mun cam belah mek ka....iboh jak. kim slm jak nk polah kad wedding gtok²


sure byk suara sumbang object..hehe

CHU MAJORFLAVA said...

Haha..nikah lu kedak game..ya bok nak.menar kata ktk,org tua pun musti diturut sikpat ekot taste kita jak.