Friday, October 28, 2011

MAJLIS MAKAN MALAM ALUAN KONVO

Chu belum lagi sempat nak update untuk Pesta Konvo & Majlis Konvokesyen Unimas yang Ke-15.Neway malam sebelum Majlis Konvo diadakan, ada majlis makan malam bersama VIP & Dekan-dekan Fakulti.Majlis nie protokol & Chu turut bertugas sebagai penyambut tetamu.Puan Eme,Puan Noreen,Puan Zyzy,B.Yul & Neil juga turut bertugas sebagai penyambut tetamu vip..hehe..korang confirm tak caya kan Chu mesti sopan santun skit & x boleh nak huha2 cam biasa sebab tak elok lah kan & wajib jaga tatasusila & protokol.Kurang selesa tapi mesti gak blaja sebab kerja nie adalah sebahagian dari skop kerja Chu.

Antara photo-photo yang sempat Chu ambil pada majlis tue..

PROF FADZIL

SESI KARAOKE bersama Dekan & Artis Budaya



Souvenir disusun sebelum diagihkan kepada Vip & Dekan-dekan.



5 comments:

AmirFX said...

Ney gambar ktk karok?

CHU MAJORFLAVA said...

ada dekan mbak karok..tapi sik kompiden.takut perey depan cdak lak.

Ika Abdullah said...

cdk 2 ya gik blagu. ngeh.. btw, rah crown plaza tok nak? y hall tok ny sik renovate oh.

WaWa said...

wah, nampak muka prof shaz, haha. mesti sebelah prof shaz ya bapak kamek. XD

eVa said...

ahhaahh!!! nang juak mesti mok control.. xleh nak huha huha ktk ya.. haha!