Monday, October 3, 2011

MINIE & JJCM X DAPAT DIPISAHKAN..

hehe..sebab apa uols?sememangnya hobi my future fiance nie adalah makan.Last week Minie ajak g mamam kat Kenny Rogers,both of us teringin nak mam Western Food,tapi Minie yang banyak makan.Chu nie nafsu/hawa jer nak makan tapi tak habis,nasib baik Minie nie jadi backup perut Chu.Tak lar rezeki terbuangkan..



Sedap tapi kemungkinan penikmatnya akan berasa muak sedikit,sebab cheezy & creamy + ice cream = makin ler rasa nak munfuntahfah..aiyo...tapi penikmat minie sememangnya sesuai jadi model iklan makanan,selera tahap maksima uols..hehe..

5 comments:

azrin_zelina said...

nyum2,,sedapnya KR..sesuai tok org diet tak???hehehehe

eVa said...

hadoh lamak xmkn cya eyhh.. mek suka chicken chop nya.. nyaman da jak lokkk.. p rega leh mahaiii~~~~ ahhaha

CHU MAJORFLAVA said...

azrin: haha..tak sesuai lar dear...=p

eva: sekali sekala mam ctok dear,mun slalu leput..=p

nadiaazira said...

bila tengok semua mesti terliur tapi bila makan dalam kuantiti yang banyak mesti muak kan...

Redbloodsnow said...

minie ibohnya/. ya nya kembang bulan ya. HAHA