Monday, October 3, 2011

Pinky Instax Film Album

Cute kan album nie..sayang gak ngan instax film nie,takkan nak gantung2 jer kan,sebab tue Chu terpaksa beli album untuk instax film.So album nie lar yang berjaya menambat hati,bapak giler mahal,sebab super creative & satu jer design untuk album nie.Rugi x sambar & Chu dah jadi member untuk kedai nie.Pink..aha...cam tak caya kan.Neway 4 ur info Chu pun pengemar pink..cea..sebrutal2 Chu ada gak kelembutan di sana.Jiwa sensitif mak oi,Minie sajork yang tahu.


Haa..see uols,apsal masking sticker ada kat ctu?meh Chu tunjukkan :-


Tadaa...buat lekat instax film tue lar.Chu suka ngan cute kawai stuff cam gnie. Pastue, 4 sure Minie membebel cam Mak Joyah,sebab buang duit jer..ekeke..minat maa.Pssttt,membebel tanda sayang ok,Minie yang lanja Chu album nie..TQ sayang.Love U!!

2 comments:

eVa said...

haaaa noktokkk... kck!!! mesti gila mahal tok eyhh.. xpa.. worth juak bh.. simpan pun lamak..

Redbloodsnow said...

kckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. mek berkenan dgn semua benda dlm gamba ya..hehe