Tuesday, October 18, 2011

Shopping Chandelier

Lately Chu super duper busy kerja + freelance + preparation tunang = Jarang nak update blog.Sajer nak guna rumus math nie,lama tak blaja math & bermain ngan angka.Math Chu hancuss tak leh masyuk,kalo kira gaji tue boleh lar tue pun slalu over spent.Tapi Chu skrang nie ada Financial Adviser x bergaji, Minie. 

Nak shopping mesti ada approval dari Minie dulu & mesti ada alasan kukuh sebab apa nak beli sesuatu barang.So kali nie shopping lampu nie pun untuk persiapan kiterang kahwin nanti,beli sikit-sikit so tak jadi beban nanti & alasan kukuh lagi ada SALE ok. So Minie ajak share untuk beli lampu nie & pilihan Chu & Minie of course Blackie Chandelier for our future bedroom.


Murah & berbaloi sekali!!!Gabemen terima gaji awal bulan nie..hao yeay!!!dapat settle & jimat duit buat bayar upah taylor baju tunang nanti.

Neway Happy Shopping yarh!!!

12 comments:

AmirFX said...

Kacak chandelier ya... Asa ari raya jak bila ktk sebut nak beli chandelier. haha..

CHU MAJORFLAVA said...

haha..mek sik..sal sebut chandelier lu teringat decor bersama eric!!suprise!!!=p

Redbloodsnow said...

nang kacak lampu ya yunk!

Ika Abdullah said...

mek ska jwak black chandelier aie. survey jwak ktk rah green gallery gak. tp cya byk ke crystal chandelier la. mek ska ngga chandelier cya. bling2 jak mata ngga ;p

Unknown said...

cney beli tek?

CHU MAJORFLAVA said...

zie: auk mek pun suka.nang taste mek.tapi terendaknya ada kaler papel2 kit.

ika: ada mek g green galery..mahai cya ew..tapi yala nang kacak habis.taste mek juak cya.tapi x mampu..huhu..

CHU MAJORFLAVA said...

zie: auk mek pun suka.nang taste mek.tapi terendaknya ada kaler papel2 kit.

ika: ada mek g green galery..mahai cya ew..tapi yala nang kacak habis.taste mek juak cya.tapi x mampu..huhu..

CHU MAJORFLAVA said...

unknown tok sapa ow..hehe..mek sa puan zyzy tok ka?kat masjaya cya.kat batu3

CHU MAJORFLAVA said...

unknown tok sapa ow..hehe..mek sa puan zyzy tok ka?kat masjaya cya.kat batu3

eVa said...

wow!! beli awall lok.. gus2.. perancangan yg bijak.. kelak2 byk gik nak meli.. btw, kck!!! sesuai tema ktk deng

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..wajib black va!!puas hati

nadiaazira said...

okay,dapat bayangkan macam mana your future bedroom....

nice! =)