Wednesday, October 19, 2011

TAG TERIMA KASIH & WATIKAH




Simple design tag terima kasih untuk door gift bag & watikah. Both Monochrome color,black & grey.Skrang nie nak curi-curi masa buat envelope untuk kad,kalo tak sempat buat DIY,mayb terpaksa beli envelope yang dah siap cuma redesign & touch up sikit untuk envelope tue so nampaklah sikit kelainannya kan.

This weekend set alas duduk tunang Chu siap dijahit,tak sabar Chu nak tengok result alas tue,bingung sikit sebab tauke tue blur-blur sikit ngan design alas duduk tue.Hope similiar dengan apa yang Chu visualize kan.

4 comments:

Redbloodsnow said...

psstttt...ya lah yg bestnya bila a graphic designer design her own barangan ow. jelessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


hehehe

CHU MAJORFLAVA said...

best nang best dear..tapi yala pulus & masa terluang ya mok ada juak dapat explore & ekperimen barang.

AmirFX said...

Rajin ehhss.. Nang ktk ada bakat dalam bidang cemtok.. Keep it up...

eVa said...

nang kck bh alas dudok ktk entri atas ya.. suka mek!.. berbaloi polah dikpun eyhh