Friday, November 25, 2011

DIY Props untuk Photo Booth

Jumaat 18|11|2011,balik jer kerja semangat kobar-kobar nak buat DIY props untuk Photo Booth pada hari majlis pertunangan,ahad lepas.Haa..neway Chu tak sempat nak buat spect,misai,animal faces & etc..sebab dah kesuntukan masa nak prepare.Chu susah sikit nak manage masa sebab clash ngan kerja & freelance,so jarang ada weekend ya betul-betul free. Sememangnya nak prepare DIY props nie agak rush & last minutes,lebih-lebih lagi nak prepare hiasan untuk penambahan hantaran dulang.Malam tue Chu tido kira-kira dalam kol 2-3 pagi.Sabtu tue plak Chu dah busy buat hair treatment,amik cupcake dari Ika & kerja-kerja lain yang belum settle. Sebelah malam tue plak menyempat gak nak gi konsert Maher Zain..hehe..


Sedikit DIY Props untuk entertain tetamu pada majlis tue.Majlis pekahwinan Chu nanti InsyaAllah kalo ada budget Chu plan nak buat Mini studio & Photo Booth skali dengan DIY props yang lain lagi tapi terpaksa lar noks mintak bantuan geng keras yang lain sebab tak larats kalo ko sorang jer nak buat.Its fun & really interesting kan dapat buat sama-sama,share minat & gotong royong buat DIY gnie di samping dapat meluangkan masa wif frens & family.Zie,Eva,Shichi,Ika,Tilla & lain-lain tue camner??lets!!

6 comments:

eVa said...

saya ON bebeh!! hehe

eLLy said...

seronoknye bila ada team gotong royong wat DIY :p

E F A said...

kmk plan ada juak mok polah kedak tok kelak. ehehe. best ooo.

L@dyKichiMachiko said...

very impressive and creative dear..
like!!!

Ika Abdullah said...

yup. mek on jwak! :D

My Life's Journey said...

Yunk ..kmk nak ikut style kitak molah tok leh? hihi