Thursday, December 1, 2011

MAJLIS PERTUNANGAN H&S 20.11.2011

Antara koleksi gambar-gambar yang diambil semasa majlis pertunangan Chu & Minie inspired & hasil karya dari my best buddy,Wandy Saiet.Thanks wak!!next photoshoot untuk outdoor plak insyaAllah pada 25hb Disember nanti,hopefully x clash ngan schedule masing-masing.

M.I.L..semasa acara menyarung cincin tunang

candid photo

Classic theme in Monochrome 

Chu MajorFlava & Super talented & creative buddies

ST3sian badge 2001/Bff (OON,YANIE & ASMAH)

Office Collegue & Puan Eme (Unit Komunikasi Korporat)

My dearest gojes sista ZIE & TILLA

Sukri, my cuzzie (Odon & Jai),Yanie & Asmah




Photoshoot untuk majlis nie hanya di sekitar rumah Chu sajork sebab kesuntukan masa & majlis nie bermula jam 3,jadi akan bersambung untuk photoshoot akan datang..tunggu ok!!


p/s: nampak tak magic touch hasil dari make up Shichi..dari Layu ke Ayu,plus Chu pun jarang gak nak bermekap.No photoshop edit kat muka ok,its totally original make up dari Shichi.Hanya tone color & foto jer yang diedit.Sangat puas hati ngan hasil make up Shichi..!!love it.

8 comments:

Ika Abdullah said...

Mek ska style rambut tak dat day. kacakk!

Ika Abdullah said...

btw, knk mek rasa minie cam kin berisik oh? hee.

AmirFX said...

Wasehhh.. Semoga ktk duak minie kekal smp ke jinjang pelamin.. Kacak2 jak gambar ya...

eVa said...

ktk nang kck n ayu abis time ya aieee.. suka!

WaWa said...

Chu! kacak pelamin! Sapa molah bah?

CHU MAJORFLAVA said...

ika: hehe..ram peles dear=p,minie nang kin gem gem bulan penuh..haha..

amir: makceh,hehe..amin!!

eva: kck lom layak gik..ayu sleeping jak.haha

wawa: astana bridal cya..cdak cas murah gila ngan mek org.plus mak mek sponsor,dats y mek sik jadi molah mini pelamin dkpun.

nadiaazira said...

chuuuu! how come i miss this...
tu lar, busy je nadia ni...
nway, congrats dear~
tak sabar tunggu chu kawen plak...
hehehe...

CHU MAJORFLAVA said...

nadia sayang!!thx yea,hehe..turn nadia bila plak??