Sunday, February 19, 2012

Freelance Blog Header & Watermark-STOP!!:P

Salam Ahad uols!!Sorry x terhupdate blog nie,malam tadi baru keluangan nak hupdate entry untuk custom storyboard album,bz ngan kerja untuk event di UNIMAS,kemasukan pelajar sesi 2011/2012,Amanat NC,Konvensyen,Jom Masuk U etc. Kiterang yang bertugas untuk jawatankuasa yang menjaga protokol untuk majlis universiti selain menjalankan promosi & publication. Haaa..salah satu tugasan Chu di UNIMAS,bukan sekadar design jer yea uols,tue sebab bz memanjang.Besides Chu jugak membantu dalam menyediakan slide untuk outdoor EBB (Electronic Bulletin Board) for public announcement,yang mengantikan pengunaan banner & bunting di luar kampus tue..ramai yang panggil board tue TV besar.Haha..

Ok2, dah terpesong dari landasan plak. Neway nak habaq kat korang yang Freelance untuk Header & Watermark diberhenti buat seketika disebabkan ramai sangat tempahan client & masih lam waiting list jadi akan kembali design untuk korang apabila schedule Chu lapang skit yea. Mungkin klak ada had untuk client nie nanti sebab Chu x nak tamak & design nanti xda quality coz nak amik cepat jer nak siapkan design untuk client.

Neway bagi client Chu yang masih sabar menunggu insyaallah dalam 2 minggu nie Chu akan siapkan design korang & bagi yang masih belum bayar tue korang boleh buat pembayaran melalui akaun CIMB & Maybank. PM Chu dalam FB,email major_flava84@yahoo.com.

TQVM=))

1 comment:

My Life's Journey said...

cpa yunk ..cdak pasti tegar nungu kitak free ..sebab header n watermark kitak ohsemmm!! chak!


Lak kmk pun mau buat agik dari kitak hihihi .. blink2 :P