Sunday, February 19, 2012

Great Scrapbooks

Bagi sesiapa yang meminati paper craft & scrapbooks nie, buku nie sesuai sangat sebagai rujukan kerna banyak idea,tips & technique korang boleh pelajari. Buku nie boleh diperolehi di MPH BOOKSTORES. Bagi yang menjadi ahli diskaun 10% untuk setiap pembelian. Murah & jimat jadi ahli, berbaloi bagi readers & pembeli.



p/s : psstt...ok x watermark untuk BBD?cam susah jer nak menepati citarasa design watermark Chu sendiri. Chu nie CEREWET skit.hihi..rasanya kalo watermark gnie susah skit nak touch up so Chu guna watermark nie untuk sementara waktu yea..=))nanti kalo kelapangan nak propose banyak2.Dapat minta tlg korang yang pilih untuk Chu ok x?

3 comments:

Dilakochan said...

cam menarik je ni.
Klw voucher buku ada lebih ni,
bole try sambar. Bole lah tambah kreatif skit. haha

My Life's Journey said...

kacak juak ya dear .. cpa yunk ...lak kitak buat banyak2 ..kmkorang tangga n komen oooo :)

CHU MAJORFLAVA said...

dila: hehe..boleh tahan gak buku nie dear,sebab disertakan skali ngan sticker & deco untuk scrapbook.korang boleh creatve gak okeyh.memang layan sebab scrapbook nie salah satu cara untuk mengantikan album gbr.

umi: DEAR!!hehe..ok,mek mok ktk komen setiap watermark mek lak.ktk jadi pengomen tegar mek aw.=D