Sunday, February 19, 2012

Instax mini 50S



Wishlist untuk 2012

The latest product dari Fujifilm, last week ada jumpa tapi budget tak hado so telan air liurq sajork la. Kalo diberi option Hand Bag GUESS & INSTAX MINI nie sememangnya Chu pilih yang nie, stylish kan,cun sangat ngan color hitam, bersaiz kecil dari INSTAX 210 & INSTAX MINI 7. Sesuai sangat letak dalam hand bag & senang dibawa kemana-mana.

Kumpul duit,kumpul duit!!!Ada mahal skit tau..huhu..sabar jer la.kalo nak sangat kumpul skit2 yea Chu MajorFlava,tapi buat masa terdekat nie lom dapat lagi jawabnyer sebab nak service keta,bayar insuran & road tax.='(

5 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaa kmk ctau tentang benda tok ...yang pastinya mesti best mun kitak dah mauk ..orang seni mcm kitak tok kreatip ..chayo2!! mesti dapat :)


yunk ...kitak mcm zie suka beg guess ..chayok!!

daria said...

hi chu, beli chu! mek make instax mini tok juak p ngan lomo lah.. make diana with instant back. tp tok ok gik asa mk, lam gelap pun kacak amik. :)

CHU MAJORFLAVA said...

umi: hehe..sik perlu org seni mok berisik benda tok dear.tok adalah camera hardcopy yang kita dapat secara instant.try beli dear..

daria: hehe..yaka.tok soh kin gelorat nak meli.mek dah ada 2 instax ya.tok g lom

i color my own life said...

hi chu, :)
kmk suggest ktk on9 fb tok
nya jual mini 50s below rm500 :)
http://www.facebook.com/vonshop?ref=ts
nya jual mini 50s rm480 jak :)

CHU MAJORFLAVA said...

yaka dear..minie da juak cek lam mudah pricenya gya juak..tq 4 ur info.yeay!!